BOMBASTIC JACKET 2016-02-04

Hej på er! Jag har så ont i halsen så jag vet knappt vart jag ska ta vägen och förstår inte hur jag ska palla mig upp kl. 07:00 i morgon för att gå till tandläkaren. Som tur är har jag jetlag som sitter i så jag vaknar kl. 05:00 varje morgon helt automatiskt för då är ju klockan 09:00 i Maldiverna haha.

Visningarna av lokalerna idag gick bra, men jag ska kika på ännu en lokal på måndag som jag tror kommer passa oss ännu bättre. Den ligger mitt i city på ännu bättre läge än vad vi har idag och då kommer både butiksdelen och vårt lager/kontors-utrymme att bli mycket större.

Här kommer lite nyheter som kommit in till DM Retro!

Bombastic Jacket / Valentine Dress

Tessie Dress / Navy Blue Playsuit

1000 kvadratmeter! 2016-02-04

Nu är jag tillbaka i Sverige och har redan lyckats bli förkyld, eller jag vet inte vad det är riktigt men jag är hängig som bara den och har så ont i halsen. Hoppas det ska gå över snabbt! Nu ska jag iväg och titta på en ny lokal till DM Retro tillsammans med min kollega Steffi. Det ska bli så spännande! Vi växer så otroligt snabbt att vi akut behöver hitta en större lokal så att vi har plats för alla nyheter, fotostudio och fler arbetsplatser till ny personal.

Inspiration från kontoret i filmen The Intern.

Paradise 2016-01-30

Hello sunshines! Här kommer en uppdatering från paradiset. Vi har precis varit och ätit en helt otroligt god trerätters middag på den italienska restaurangen här på ön. Det är så otroligt god mat här på Maldiverna! Vi har verkligen ätit som tokiga under våra två veckor här och jag trodde att jag skulle få rulla hem från ön men nu när jag ställde mig på vågen så ser jag att jag inte gått upp ett kilo. Helt otroligt!

Nu är det vår sista helg här för den här resan men som sagt så reser vi tillbaka snart igen. Nu är jag så utvilad och full av energi så jag längtar efter att få sätta igång och förverkliga några av mina framtidsplaner för DM Retro. Bland annat så öppnas vår norska sajt www.dmretro.no där allt kommer att vara på det norska språket och så släpper jag en egen underklädes-linje för både killar och tjejer. Det ska bli så kul!

Snorkeling in Maldives 2016-01-28

Idag började vi dagen med lite snorkling i det klarblåa vattnet. Det är så skönt och svalkande att hoppa ner i vattnet och det behöver man göra ofta här i hettan. Nu har vi 4 dagar kvar i paradiset och vi är verkligen mer än nöjda och måste åka hit snart igen! :)

Inte ett moln på himmeln 2016-01-27

Åh så vackert väder vi har idag (i och för sig alltid vackert väder här på Maldiverna men speciellt idag är det extra varmt och inte ett moln på himmeln!) så jag och Andreas ligger ute på vår terrass och njuter. Livet är verkligen inte lätt! Vad har mina söta läsare för sig? Hur är vädret hemma i Sverige? Vill jag ens veta?

Nu har vi 5 hela dagar kvar här på Maldiverna och sedan bär det av hem till Sverige. Jag ska förbereda sommarkollektionen för DM Retro och även leta lokal till vårt nya huvudkontor som vi ska bygga upp. Sedan i mars bär det av på en fantastisk resa igen! Berättar mer om det inom kort. Stor kram på mina finaste :)