Ses av miljoner 2016-05-03

Just nu kan ni se mig och tjejerna på den gigantiska storbildsskärmen på Emporia som syns hela vägen till Öresundsbron och kommer att ses av miljoner människor varje månad som kör förbi eller åker till Emporia. Sjukt stort för mig, bokstavligt talat haha. Emporia besöks av 9 miljoner människor varje år och denna skärm visas rakt över den stora vägen där det kör förbi miljontals människor varje månad.  :D

En liten påminnelse till alla er som har det tufft och känner er utanför i skolan. Till den som sitter ensam och äter på lunchen. Den som blir mobbad och utstött från gruppen för att du är annorlunda. Det blir bättre, det gäller bara att stå ut! En dag ser dina mobbare dig på den stora skärmen. Då är det du som är vinnaren! ;) Och för den som tror att jag är nöjd med detta så nej.. Nästa år ska vi upp på Times Square i New York!

En vecka efter operationen 2016-05-02

Nu har det gått en vecka sedan min hårtransplantation på Nordic Hair Clinic och jag börjar känna mig i princip helt återställd. Sårskorporna som fanns både på det område som man tog hårsäckar från och i fram där man planterade hårsäckarna har nu nästan trillat av helt och hållet och rodnaden börjar försvinna. Det känns så bra att se den nya hårlinjen som är precis som jag vill ha den!

Min hårtransplantation gjordes med FUE-metoden som innebär att man skär ut hårsäcksgrupp för hårsäcksgrupp från bakhuvudet (där hårsäckarna är genetiskt programmerade att inte trilla ut) och sedan skär man massor med små microsnitt på det ställe där man vill plantera hårsäckarna. Sedan så sätter personalen in hårsäcksgrupperna en efter en. Jag gjorde 2 300 "grafts", kan ni tänka er vilket pilljobb!

Personalen som utförde operationen var så duktiga och de fick mig att känna mig bekväm under hela tiden. Jag trodde att det skulle vara hemskt att ligga still i 5-6 timmar men jag fick några pauser och tiden gick fortare än vad jag hade trott. Visst var jag uttråkad emellanåt men det var det verkligen värt.

1 dag efter operationen. De första nätterna ska man sova upprätt för man har sårvätska och är fuktig i bakhuvudet där man tagit hårsäckarna. Det var lite jobbigt att inte kunna sova ordentligt. Jag kände inte någon smärta alls de första dagarna efter ingreppet.

3-4 dagar efter operationen. Jag började känna hur sårskorporna hårdnade och efter rengöring (man ska tvätta försiktigt med vatten och torka försiktigt med hushållspapper ca. 2 ggr. om dagen) så kände jag hur det sved i bakhuvudet i de små såren. Det var ingenting outhärdligt på något sätt men jag kände det absolut. I samband med detta så fick jag även bulor på pannan av bedövningsvätskan som rinner ner i kroppen. Den fjärde dagen var bulorna som värst och jag såg ut lite som elefantmannen, men idag en vecka senare så är det helt borta.

5 dagar efter operationen besökte jag Nordic Hair för att de skulle kika på håret och även rengöra. Det såg bra ut tyckte de!

1 vecka efter operationen. Rodnaden börjar försvinna och håret har börjat växa! Snart ser man ingenting alls i bakhuvudet där hårstråna tagits. Och jag kan snart börja vistas utomhus utan min mystiska hatt! :)

Om ni har några frågor om hårtransplantation så skriv gärna en kommentar så ska jag ta upp det i ett kommande inlägg!

In the desert 2016-04-29

Jag är så glad och stolt över att jag nu kan visa er några bilder från vår otroliga resa i Dubai. Dessa bilder är en del av DM Retros stora internationella kampanj som kommer att gå ut från och med den 1:a maj. Kläderna kan ni shoppa här -> LÄNK.

Jag i min Diamond Blazer och Lace Up Sweater som kommer ut inom kort.

Kristine och Johanna i Gigi Dress.

Johanna i nya Oriental Dress och vår nya Tina Jacket som kommer ut snart!

Jag i Nation Suit och Kristine & Johanna i Gigi Dress.

Kristine i Dream Jacket.

Tack! 2016-04-27

Vill bara rikta ett stort tack till mina fina läsare som hittat tillbaka hit. Med tanke på att min uppdatering inte är den bästa (vilket jag hoppas att ni har överseende med när ni vet hur mycket som händer på DM Retro och vår globala succé) så är jag mäkta imponerad över att ha hamnat på plats 26 över landets mest lästa bloggar.

Jag blir motiverad till att blogga ännu mera och göra bättre ifrån mig. Tack fina ni!

 

Hårtransplantation 2016-04-26

Jag har gjort en hårtransplantation! Äntligen tog jag jag steget och gjorde något permanent åt mina "flikar" vid hårfästet. Ingreppen gick bra och jag är just nu hemma och återhämtar mig. Jag är just nu helt hårlös på huvudet men mitt hår växer så otroligt fort så om ett par veckor är jag "back to normal". 

Jag kommer att skriva ett längre inlägg om detta inom kort. Jag vill tacka Nordic Hair som tagit så otroligt väl hand om mig. Ni har känts så professionella från dagen då jag kom in hos er på en första konsultation tills jag lämnade er efter en lyckad hårtransplantation igår eftermiddag.