Warcraft 2016-05-24

Jag och Andreas har precis varit på världspremiären av Warcraft på IMAX i Mall of Scandinavia. Wow vilken bra film!! Ni måste se den! Efteråt tittade vi till min butik i gallerian och nu sitter vi hemma och tittar på Billboard Music Awards och äter massa god frukt. Hoppas att ni alla får en fin kväll!

Erbjudande på PRP till mina läsare 2016-05-22

Jag vet att det var många av mina läsare som blev intresserade av att testa på PRP-behandling efter att jag skrev om det HÄR. Så nu har jag ordnat ett superbra erbjudande till er som är intresserade av behandlingen:

Ett paket med tre stycken PRP-behandlingar 9 900 sek (ord. pris 12 900 sek).

För dig som hellre vill prova på en enstaka behandling får du 20 % på första behandlingen.

Uppge att du tagit del av erbjudandet på min blogg! Bokningen görs via telefon 08-20 00 18.

I Falköping! 2016-05-21

Hej fina ni! Nu är jag på besök hemma hos min mamma i Falköping. Jag kom fram tidigt i morse och har tillbringat dagen med att umgås med mamma oh hälsa på vår släkt här i den lilla staden. Jag är väldigt ovan vid att gå upp klockan 6 som jag fick göra i morse för att hinna med tåget så nu är jag trött som bara den och längtar bara efter att få lägga mig. Godnatt på er!

En liten bukett med blommor till mamma!

Ni följer väl mig på snapchat? dennismaglic heter jag där.

Kaos 2016-05-20

Det är verkligen kaos på DM! Våra lagerhyllor är maxade och vi jobbar i princip dygnet runt med att packa ordrar eftersom vi inte vill låta våra fina kunder vänta. Det ska bli så otroligt skönt att flytta till vårt nya lager i mitten på juni.

Tanken var att flytten skulle gå i september men vi fick akut flytta fram den eftersom vi växt snabbare än någon kunnat ana. Detta är så fantastiskt kul!

Instagram är inte verkligheten 2016-05-18

Jag känner att Instagram har blivit näst intill skadligt för många unga människor. Vi ser bara perfekta ansikten som är retuscherade till oändlighet och där perfekt ljus och filter är standard för att uppnå ett helt felfritt resultat.

Att bara kolla instagram tror jag får många att känna sig otillräckliga och det är inte konstigt, man kan inte mäta sig med någon som inte ens ser ut som den gör på sin egen bild. Därför tror jag det är viktigt att man blir påmind om hur verkligheten ser ut och att vi alla har våra brister och "skönhetsfel". Ingen går ju runt med en gloria av perfekt ljus och ett instagram-filter över ansiktet till vardags.

PS. För övrigt tycker jag att Kendall är så otroligt vacker, men jag tycker det är viktigt att man får se bilder som den till vänster så att man förstår att även stjärnorna har sina "flaws". Tittar man bara på instagram är det inte konstigt att man blir knäpp när man sedan ser sig själv i spegeln hehe. 


Den svenska avundsjukan 2016-05-16

Det är inte ofta jag uttalar mig eller bemöter saker som skrivs om mig. Det beror främst på att jag verkligen inte har tid. Jag, Andreas och hela vårt DM-team jobbar dygnet runt för att göra våra kunder nöjda och för att hinna med den extrema fart som DM Retro växer i.

Jag tycker det är så trist med människor som försöker förminska vårt arbete till att i princip vara att någon beställer hem skitsaker från Kina via eBay och säljer på nätet. Om ni bara visste vilket arbete det är att ha tre fysiska butiker och en webbutik som växer inte bara i Sverige utan i hela världen. 

Idag arbetar vi med två olika leverantörer som båda drivs av drivna entreprenörer som har fabriker med riktigt schyssta villkor för arbetarna och som tillverkar varor som är mångdubbelt så bra som det man får om man beställer från en kinasida eller över eBay. Hade våra varor varit så dåliga som jag sett att en del skriver så hade vi aldrig kunnat växa och ha över 70% återkommande kunder! Vi hade inte kunnat öppna nya butiker och vi hade förmodligen inte gjort något annat än att ta emot reklamationer. Våra varor kvalitetskontrolleras tre gånger hos leverantören och sedan ytterligare en gång av oss innan de skickas ut. Detta är ett otroligt hårt arbete som vi gör just för att vi bryr oss om våra kunder och vill att alla ska bli nöjda. Självklart så blir alla inte nöjda ändå och det blir fel ibland men då hjälps man åt tillsammans med kunden för att lösa felet.

Jag kräver inte att någon ska lyfta mig till skyarna och prisa det jag byggt upp, men jag tycker att det är tråkigt att en del engagerar sig i ren mobbing och pajkastning. Jag vet inte vad det beror på, kanske har folk problem med det jag lyckats bygga upp. Kanske är det bara den svenska avundsjukan. Men om ni bara visste hur hårt vi jobbar varje dag. Hur mycket pengar som vi ger tillbaka till det svenska samhället i form av skatter. Hur många unga personer som jag satt i arbete hittills. Hur mycket vi bryr oss och vill att alla ska bli nöjda. Hur vi ibland kan sitta från tidig morgon till sen kväll just för att vi vill få iväg varenda en av de där 500 jackorna som våra kunder väntat på. Ja, då skulle ni vara jäkligt imponerade över både mig och mina kollegor! Och vi kommer fortsätta precis som vi gjort hittills ända tills vi är störst.