3 dagar kvar i Göteborg! 2015-05-20

Nu är jag bara kvar i Göteborg i 3 dagar till och jag har sådan hemlängtan att det är sjukt! Glöm inte att komma och hälsa på i min butik i Arkaden på våning 2.

På lördag så packar vi ihop och drar hem till Stockholm. Det har varit så kul att ha en pop up-butik här i Göteborg och ni har varit så snälla och stöttat något otroligt. Jag hade aldrig förväntat mig att så många skulle komma på invigningen och det har hållt i sig under dessa två veckor. Sista öppet-dagen är nu på fredag!

Över 1000 personer kom på invigningen! Köerna gick hela vägen in i gallerian, ner för rulltrapporna som stängdes av och sedan ut på gatan runt köpcentrumet. Ni är bäst! 

Passar jag i skägg? 2015-05-18

Ni måste testa Philips nya app som heter "Philips Grooming: Rakning och Styling". Ladda ner den på iTunes så kan ni experimentera fram en skäggstil som passar er. Appen är helt gratis!

Nu har ni chansen att vinna en lyxig Click & Style-rakapparat från Philips! Det enda ni behöver göra är att på instagram lägga upp en rolig selfie på er själva som ni fixat i appen. Använd er av hashtagsen #designedtoplay #click&style #gameprep #groomingapp #philipsnordics @philipsnordics 

Jag har själv testat appen idag och den är så sjukt rolig. Vet dock inte hur jag passar i skägg men jag har fått testa den nya rakapparaten och den är helt sjukt bra. Vad tycker ni? Passar jag i skägg?

Klicka här för att ladda ner appen!

Varför jag inte uppdaterat 2015-05-17

Hej fina ni! Det har verkligen inte varit läge för mig att uppdatera här på ett par dagar eftersom jag verkligen har mått otroligt dåligt. Jag gör allt för att försöka rädda en människa som betyder allt för mig och det tar så otroligt mycket på krafterna, men jag måste vara stark och finnas där så som denna person alltid funnits där för mig.

Nu har jag bara 5 dagars jobb kvar i Göteborg innan vi packar ihop pop up-butiken och återvänder till Stockholm. Jag vet inte alls hur ofta jag kommer uppdatera här men hoppas att ni förstår att jag sätter mina nära och kära före min blogg. 

Nu ska jag försöka sova lite men innan jag säger godnatt så måste jag visa er den nya byxdressen Viva Jumpsuit som verkligen är min favorit just nu. Tänk vad perfekt den kommer att vara i sommar! :)

Mina nya glasögon! 2015-05-12

Jag är väldigt närsynt och har inte klarat mig utan mina linser på ett bra tag, men nu på senaste tiden så har linserna krånglat väldigt mycket. Jag jobbar väldigt långa dagar och då fastnar linserna i mina ögon och blir jättesvåra att ta ut vilket är väldigt obehagligt. Jag gick därför på en synundersökning för glasögon. Sedan gjorde jag en beställning på glasögon från ExtraOptical.se som erbjuder skräddarsydda glasögon med styrka till bra priser.

Jag är inte så sugen på att betala flera tusenlappar för ett par glasögon hos optikern så därför beställer jag hellre online. ExtraOptical.se har även progressiva glasögon så jag beställde ett par till min fina mamma också, och hon blev väldigt nöjd!

Just nu får ni 15% rabatt på alla glasögon hos ExtraOptical.se med koden Dennis15. Passa på att beställa!

Mina favoriter är den svarta modellen som heter Torbay!

Inlägg i samarbete med ExtraOptical.se

Vänner i 20 år 2015-05-11

Jag och min underbara vän Zana. Vår vänskap började för 20 år sedan i Falköping och sedan dess har det alltid varit vi, även om hon åkt åt ett håll och bosatt sig i Göteborg medan jag flyttat till Stockholm. Vi är sådana som inte behöver höras på flera månader men ändå vet vart vi har varandra och att det alltid kommer att vara så.

DANCE spelas överallt! 2015-05-11

Igår när vi var på Nordstan så spelades min låt i två olika butiker och sen fick jag idag ett samtal från en vän om att den spelats ute på krogen i Stockholm i helgen. Så kul!

Jag känner mig verkligen tacksam över att min första låt har blivit en total succé tack vare mina fans. Tack för att ni stöttar, detta visar alla haters att det inte går att stoppa oss!

Glöm inte att följa mig som artist på Spotify HÄR!