Lyckad fest! 2015-07-31

Vilken lyckad fest det var igår! Tack till Annica och Marcelo, och ett stort tack till Villa Soludden som tog så väl hand om oss allihopa. Det var verkligen lyxbehandling från början till slut. På plats fanns en otroligt fin middag, chokladfontän med vit choklad och frukter. Och man kunde åka vattenskoter!

Allt var verkligen super, från maten till sällskapet och stämningen var på topp! :) Fler bilder kommer senare, nu måste jag titta närmare på mina första klockor som jag precis fått se via bilder från tillverkaren första gången, de är SÅ snygga och jag kan knappt vänta tills jag får hålla dem i handen och klämma och känna. Puss på er!

Anncelo50! 2015-07-31

God morgon sunshines! Här kommer en video från festen ute på Villa Soludden igår. Jag har massor med bilder från kvällen som kommer upp här om en stund. Ska försöka vakna till liv först bara haha, det blev en lång natt. Kram på er 

WATERFALL JUMPSUIT 2015-07-30

Denna vackra byxdress fick vi in nu till DM Retro, Waterfall Jumpsuit heter den! Det finns massor med nya byxdressar och klänningar på sajten nu så glöm inte att kika på dem! :)

Och gissa vad jag ska få se i morgon? Mina första klockor! Jag är så förväntansfull! Och hoppas verkligen att de hinner komma in innan vi åker till USA och ska på roadtrip. Kan ni tänka er vilka vackra bilder det kommer att bli?

Födelsedagsparty hos Annica och Marcelo! 2015-07-30

Idag har vi blivit bjudna till Villa Soludden av Annica och Marcelo! De har ordnat ett jätteparty för att fira att de båda fyller 25 år. Jag har aldrig varit på Villa Soludden innan men det ser väldigt vacker och exklusivt ut, precis i min smak! 

Temat för kvällen är uppklätt och man får inte bära svart eller vitt, så jag har fixat en blå kostym! Nu återstår bara en present till våra fina vänner så vi ska kila ut på stan och titta efter presenter nu. Puss på er!

Foto-workshop! 2015-07-29

Idag har vi haft en workshop och lärt oss massor om foto och redigering tillsammans med fotografen Oskar Bakke. Det var hur kul och lärorikt som helst. Jag är inget proffs på foto men försöker hela tiden lära mig mer och mer så fort jag har lite tid över. Det är ju så himla kul!

Förresten så har jag bestämt mig för att färga håret tillbaka till brunt. Står inte ut med det ljusa (läs gula) längre. Tycker bara att jag ser trött, gammal och tråkig ut i detta haha. Kram på er

Min bästa vän 2015-07-29

Jag tillsammans med min kusin och bästa vän! Vi har så roligt tillsammans och jag trivs så bra ihop med henne. Nu ska jag, Andreas och Fatima iväg till butiken och ha fotoutbildning. Ha en fin dag allihopa!

Rekommenderade produkter

Visa fler