Behind the scenes 2015-08-28

Vilken otroligt kul plåtning vi hade i onsdags! Vår modell Johanna sov över här hemma hos oss och Andreas och vi vaknade klockan 04:00 för att ge oss av till Slussen. Därifrån tog vi bussen till hamnen och tog båten ut till Stockholms skärgård. Plåtningen tog halva dagen och jag är så sjukt nöjd med resultatet. Alla var verkligen helt överväldigade över resultatet! Detta team kommer jag jobba ihop fler gånger, för vi hade så kul ihop och alla gjorde verkligen ett toppenjobb.

Efter plåtningen bar det av till butiken där vi hade modellcasting. Över 500 tjejer stod i kön och jag var helt chockad över det enorma intresset. Det var lite svårt att ta in efter att man jobbar stenhårt på plåtning sedan tidig morgon men det var så kul och jag är så tacksam för alla era fina ord. Jag kommer jobba så hårt jag bara kan för att detta ska fortsätta i rätt riktning och jag längtar verkligen tills jag får visa klockorna och kampanjbilderna för er!

Hela kampanjen är hemlig tills release så jag kan inte visa er så mycket än men här kommer lite bilder behind the scenes i alla fall! :)

Just nu på Sveavägen 10... 2015-08-26

Man kan inte se änden av kön på vår modellcasting! Ni är otroliga! Jag är så trött efter dagens plåtning (vi gick upp klockan 04:00 i morse) men ni gör mig så glad så det känns som att jag orkar hur mycket som helst. Kram på er

Cut Sweater 2015-08-21

Nu hittar ni denna otroligt snygga polotröja på www.dmretro.se! Ni hittar den här

Måste säga att det är så otroligt kul att jobba med vår nya modell Johanna i studion. Hon är så underbar och vi har så kul på plåtningarna. För att inte tala om att hon är så sjukt vacker!

Det är bara avundsjuka 2015-08-21

Även om jag har förbjudit skvallerbloggarna att skriva om mig eller att använda mina bilder så spelar det ingen roll för läsarna vill bara läsa om mig så de börjar skriva om mig i kommentarsfältet när det skrivs om andra bloggare, så intressant är jag!?

Ibland får jag frågan om jag bryr mig om avundsjuka kommentarer eller när folk skriver elakt om mig. Vad tror ni? Skulle ni bry er om ni tjänade miljoner, hade världens bästa läsare och kunder som stöttar, världens finaste pojkvän & vänner, har en klockkollektion på gång och kan få precis allt som jag önskar mig? Nej precis.

Folk kommer alltid prata och klaga. Det handlar om att förstå att det handlar om avundsjuka!  Här om dagen läste jag att det var helt tomt i min butik på Sveavägen 10 mitt i Stockholm City. Vi har legat där i ett år och hyran ligger på en miljon kronor per år. Hur tror ni att jag betalar hyran där om butiken är helt tom på folk? Hahahaha. 

Nu ska jag sätta upp en gigantisk affisch med mig själv på som täcker hela skyltfönstrena när klockorna kommer ut. Så att mina haters kan se den varje gång de går förbi och avundas mig ännu mer. Bara för att jag kan. Och ju mer det pratas och snackas desto större blir mitt varumärke som redan nu är internationellt känt! Medier från mina hemtrakter i Bosnien/Kroatien har till och med nu börjat höra av sig till mig och vill göra intervjuer med mig om succén med mina butiker. Så stort har det blivit! Och jag skulle bry mig vad någon säger eller skriver om mig? 

Måste säga att jag älskar mina fans och läsare! Det finns ingen bloggare som åstadkommit det jag gjort och det är till stor del tack vare er. Kramar 

Ulcerös kolit och höga levervärden 2015-08-19

Jag vet att många som lider av samma sjukdom som jag (ulcerös kolit, en inflammation i tjocktarmen) har väldigt svårt att hantera sin sjukdom. Jag hade också det tidigare, för över 4 år sedan innan jag träffade Andreas. Då var jag inlagd på sjukhus nästan en gång per år! Nu har jag inte legat inne alls på fyra år och för tillfället så mår magen väldigt bra. Det som jag har märkt påverkar mig mycket är onyttig mat, stark mat och laktosprodukter. Utesluter jag det och inte stressar i vardagen så mår magen väldigt bra.

Jag har så långt jag kan minnas haft lite förhöja levervärden. Inget katastrofalt, men en liten irritation på levern har läkarna kunnat konstatera. Så nu har jag fått en läkare på Sabbatsbergs sjukhus som har undersökt hela min kropp med alla organ och hela köret. Inga organ är på något vis skadade eller påverkade och det finns inget konstigt (tack och lov!) men de har tagit massor med blodprover och ett av dessa prover har kommit ut "positivt" (säger man verkligen så, det är ju inte så positivt?) och det provet är för någon jätteovanlig kronisk (hujedamig!) leverinflammation.

Nu ville inte läkaren ge mig namnet på leversjukdomen för han sa att det absolut inte behövde vara den och att han skulle skicka mig till Huddinge sjukhus för att jag ska få träffa en leverspecialist. Och om det nu är den sjukdomen så är det frågan om att de får hålla koll på levern emellanåt eftersom den ska fungera även när jag blir 80 år (läkarens ord). Så det känns väl helt okej. Så länge det inte är cancer eller något livshotande som dödar mig så är jag väldigt nöjd.

Jag känner ett litet obehag under högra revbenet och det har jag gjort till och från hela tiden. Så jag hoppas att leverspecialisten ska förstå att det inte är något som jag inbillar mig utan att något verkligen stör mig. Vad det är vet jag inte, och läkarna har inte hittat varken att levern är förstorad eller att det finns något som stör i gallblåsan så jag tror snart att jag bara inbillar mig? Men det gör jag inte, ibland känns det som att jag har en tennisboll instoppad under högra revbenet och som att den ska explodera. Och det är inte kul!

Jag hoppas att ni med ulcerös kolit tar hand om er själva. Jag försöker verkligen göra allt för att bli frisk från sjukdomen för sist jag var på undersökning så sa läkaren som undersökte tarmen att han knappt kan se att jag har ulcerös kolit, vilket tyder på att man faktiskt kan bli frisk! Inga laktosprodukter, inte mycket socker/friterat, ta medicin pentasa/asacol (jag föredrar pentasa) en gång per dag (på morgonen) undvik koffein och motionera så mår du bättre - det gör i alla fall jag.

Sedan tror jag den fysiska hälsan påverkar MYCKET av den psykiska. Aldrig har jag mått bättre än dessa år nu när jag träffat Andreas och fått en stabil relation och tillvaro.

Så här ser tarmen ut. Typ den i mitten är så som min ser ut på undersökningen när jag mår som sämst, men den till vänster är det jag strävar mot. :)

Modellcasting! 2015-08-19

Nu den 26:e augusti kl. 17:00 kommer modellagenturen Global Model Scouting tillsammans med modellen Johanna Herrstedt och mig att hålla en stor modellcasting där vi söker efter det nya ansiktet utåt för DM Retro!

Vi söker tjejer i åldrarna 14-27 år, så om du drömmer om att bli modell så är detta ett måste. Adressen är Sveavägen 10 i DM Retro-butiken. Hoppas att vi ses!