Medverka i dokusåpa? 2015-03-29

Något jag inte berättat för er är att jag under det senaste året två gånger blivit tillfrågad om att vara med i en populär dokusåpa, men tackat nej båda gångerna. Jag hinner knappt ens gå på event eller mingel längre pga. allt jobb jag har med butiken & webbutiken, så det är helt omöjligt för mig att medverka i någonting som kräver så pass mycket av min tid. Sen tycker jag att det är så himla roligt att jobba så jag skulle aldrig kunna ta en paus från detta! :)

Minns ni när jag var med i Stylisterna på Kanal 5 för ett par år sedan? Det var verkligen en sjukt rolig upplevelse. Vi hade en helt egen takvåning på Strandvägen, lärde oss massor och programmet blev den mest sedda webb-tv:n på Kanal 5! Jag är glad att jag fick testa på en sådan sak innan jag drog igång min butik.

Varje dag i Stylisterna fick vi ett uppdrag och till höger ser ni ett av uppdragen som var att ställa upp produkter inför en fotografering så snyggt som möjligt. Jag använde mig av fantasin och matchade rött & svart. Tyckte att det blev så snyggt och det tyckte juryn också så jag vann det uppdraget om jag inte minns helt fel!

Jag fyller 25 år på onsdag! 2015-03-28

Nu var jag snart halvvägs till 50! ;) På onsdag fyller jag 25 år och jäklar vad tiden gått fort. Jag tycker att det ska bli så kul nästa helg när typ hela släkten kommer upp hit till Stockholm! Och jag funderar på att köpa en födelsedagspresent till mig själv som kommer få vem som helst att trilla av stolen.. inklusive mig själv.

Måste plocka undan här hemma nu. Andreas kommer hem från Amsterdam imorrn! När han är borta så brukar jag aldrig diska eller städa så det ser ut som ett bombnedslag här just nu. Plockar alltid undan allt i sista sekund innan han kommer hem. (Hoppas att han inte läser detta haha)...

Helt slut! 2015-03-28

Jag är helt slut efter sju timmar ensam i butiken. Det har varit fullt ös och jag har inte ens haft tid att äta något  på hela dagen! Ibland får man passa sig lite för vad man önskar sig här i livet tror jag haha..

Blev direkt till thai-haket och köpa mat efter jobbet. Det finns ett helt fantastiskt ställe på Odenplan som gör så otroligt god thaimat som är godare än i Thailand. Hur det nu är möjligt! Åt så mycket så jag har hamnat i mat-koma och är helt trött nu, dags för en liten tupplur så jag är utvilad inför kvällen. Vad ska ni hitta på ikväll? Jag tänkte sätta mig på något mysigt ställe med ett gäng vänner!

PS. Det funkar fortfarande att komma till min blogg när ni skriver www.dennism.se. Så ni behöver inte skriva in dmretro.se/blogg/dennism för att komma hit. 

Vad tycker ni om nya sajten? 2015-03-28

Jag vill så gärna höra vad ni tycker om den nya sajten som vi lanserat? Det ligger sååå många sömnlösa nätter bakom denna sajt. Ingen kan ens föreställa sig hur hårt vi jobbat för att flytta över alla produkter, skapa en bloggportal och få allt att funka. Hoppas att ni gillar den stora förändringen!

Ser att ni beställer som bara den och det är helt sjukt vad snabbt D.M. Retro växer! Jag befinner mig just nu i butiken på Sveavägen 10 där det är fullt med massa underbara trevliga kunder. Det är så kul att träffa mina fina kunder! :)

Här kommer bilder från releasefesten vi hade i förra veckan. Bilderna är tagna av Daniel Ahlberg!

Åh ni anar inte hur mycket jag stör mig på det fula golvet vi har i butiken. Jag skulle vilja göra nytt golv i typ marmor eller cremevita plattor! Men det är inte alls lika tåligt som typ det golvet vi har nu.

Outfit 2015-03-27

Älskar min nya skjorta från Versace! Eftersom den sticker ut så pass mycket så kan man köra rätt dämpade färger på resten av outfiten. Jag kombinerar med en oversize-rock som jag köpt på second hand, RayBan-glasögon, tighta byxor i läderimitation från Acne, LV-väskan och Dr. Martens-boots!