Bara 9 dagar kvar! 2015-04-30

Nu är det bara 9 dagar kvar till releasen av DANCE och även den stora butiksinvigningen i Göteborg! Tack igen till alla som förbeställt låten på iTunes, ni gör mig så sjukt glad och lycklig! :)

Kom ihåg att aldrig låta någon få er att tvivla på er själva! Oavsett vad ni drömmer om kan ni nå det. Vägen till mina drömmar har varit väldigt lång och jag är långt ifrån i mål, men jag har aldrig låtit någon begränsa mig, hålla mig tillbaka och sluta att kämpa för att uppfylla mina drömmar. Det är det som min låt handlar om. Att man inte ska bry sig om vad andra säger, att man ska ta sin chans och göra det man drömmer om.

Just dans har varit något som jag alltid gjort ända sedan jag liten för att komma bort från jobbiga tankar. Under min uppväxt så var det min flykt från en verklighet med människor som inte kunde acceptera mig för den jag är. Så titeln för min debutlåt var självklar.

Overkligt 2015-04-30

Jag går runt just nu i en period där jag tycker att så mycket är för bra för att vara sant. Som tur är har jag så mycket jobb och håller mig själv sysselsatt under dygnets alla timmar så jag hinner inte tänka så mycket. DM Retro har fått så otroligt många nya underbara kunder, min kommande singel har toppat topplistorna innan den än släppts och över 1500 personer har anmält sig till butiksinvigningen av min butik i Göteborg.

I samma veva som allt gott händer så kommer även en del ledsamheter och något som jag mått dåligt över väldigt länge. Det är en nära anhörig till mig som mår mycket dåligt och jag vet inte vad jag ska göra för att hjälpa denna person. Jag försöker finnas där men det känns inte som att det räcker till.

Vad ska man göra för att lyfta en människa ur en depression? Vad ska man göra för att förhindra att personen ska bli ännu sämre? Jag önskar att jag hade svaren på dessa frågor, för jag kan inte må hundra procent bra om någon i min närhet inte gör det.

Modelltävling - Vi söker ytterligare en modell! 2015-04-29

Nu är det dags! Eftersom vi får in så otroligt mycket nytt är det svårt för oss att hinna plåta allting på en modell, därför söker vi nu en sockersöt tjej som är van vid att stå framför kameran!

- Storlek XS eller S (eftersom våra samples och provkollektioner som vi fotograferar alltid bara tillverkas i små storlekar).

- 165 cm-175 cm lång, inte ett krav men en fördel!

- Om du är ljushårig och lite solbränd har du en fördel!

- Du ska bo i eller i närheten av Stockholm så du enkelt kan ta dig till och från vårt huvudkontor.

- Lägsta ålder 16 år (med målsmans tillstånd). Helst 18 år+.

Tror du att du passar som modell för DM Retro? Maila dina bilder till dennismaglic@gmail.com! En tydlig ansiktsbild och en tydlig helkroppsbild.

Jag kommer sedan lägga ut bilder på de tre kandidater som jag tycker passar bäst och så får ni läsare och kunder rösta!

Frustrationen har släppt! 2015-04-27

Hela förra veckan hade vi enorma tekniska problem på jobbet och verkligen allt som kunde gå fel gick fel. Jag höll verkligen på att bli galen ett tag och trodde aldrig att vi skulle få löst det ända tills vi idag fick besök av en nätverkstekniker som åtgärdade alla problem på två timmar.

Man känner sig lite korkad när man dag efter dag sitter och försöker koppla kortterminaler i butiken och ingenting funkar, och sen kommer en människa in och fixar det på direkten. Har bestämt att jag framöver inte kommer ta hand om några tekniska problem alls utan bara lämna över det till någon som verkligen kan. Det kostar mig mindre både pengamässigt och tidsmässigt samt nervmässigt haha. :)

Nu har all frustration äntligen släppt och gissa vad jag jag blev idag när jag fick ett paket från Sony med deras senaste Walkman och två av deras hörlurar, en till mig och en till Andreas! Har precis lyssnat på DANCE i dessa hörlurar och herregud vad bra de är!! Det är verkligen enorm skillnad från mina vanliga hörlurar som jag har till telefonen! Detta är helt klart mina nya favoriter.

Älskar även Sonys kameror och funderar på att införskaffa mig en sådan till USA-resan i september. :)

Jag är i chocktillstånd! 2015-04-26

Jag kan inte tacka er tillräckligt! Nu ligger DANCE på 14:e plats på iTunes redan på första dagen som förbeställningarna blev öppna. Om någon skulle sagt att min låt skulle ligga över stjärnor som Rihanna och Taylor Swift skulle jag nog be den personen sluta överdriva.. Så jag är i total chock just nu!

Ni kan förbeställa låten HÄÄÄR. Jag vill säga TACK till alla som stöttar mig. Vad skulle jag vara utan er?!