Malmö Arena Hotel 2015-11-22

Här kommer jag och DM Retro-gänget att bo. På fantastiska BEST WESTERN Malmö Arena Hotel. Jag ser fram emot deras fina atmosfär och deras grymma sky bar där vi ska ha efterfesten efter invigningen av butiken! Älskar att de har fritt wifi i rummen!

Kommer ni på lördag? Ser att det är över 1 700 personer som anmält sig så det är stort rekord. Kul!

Över 1500 personer! 2015-11-15

Jag är helt mållös. Det är nu mindre än 2 veckor kvar och redan har över 1 500 personer anmält sig till invigningen av min butik i Emporia i Malmö. Det är stort rekord anmälnings-mässigt och jag börjar bli liiiiite nervös faktiskt. Det ska bli så otroligt kul att få träffa er!

I och med lanseringen kommer jag nämligen att lansera en kollektion med unika nyårsklänningar som bara kommer att finnas i Emporia-butiken i ett par exemplar.

Tanken med butiken är att ha den som en "pop up"-butik som öppnar den 28:e november och som har öppet december ut. Vad som händer sen får vi se, det är inte bestämt ännu!

PS. De 200 första som shoppar i butiken kommer att få en goodiebag från våra sponsorer Make Up Store! Kom ihåg nu ni som står i kön att respektera varandra och att inte tränga er före någon annan. Vi ses!

Något ni inte visste om mig... 2015-11-14

..är att jag är helt tokig i Tina Turner. Det är min favoritartist och har varit sedan jag var liten. Jag kan alla hennes låtar utantill och kan ärligt säga att det inte finns någon artist som kan mäta sig med henne.

Nu när jag blivit lite äldre så tycker jag om henne ännu mer och herregud vad jag ångrar att jag inte gick på någon av hennes konserter när jag var liten. Nu är hon ju ganska gammal men jag hoppas verkligen att hon ger sig ut på turné igen så jag kan se henne! 

Så nu vet ni vad jag lyssnar på hemma i min ensamhet när jag jobbar och Andreas är borta på jobbresa! :)

Känd från internet 2015-11-11

Igår var jag på Sveriges Radio och spelade in P3-podden "Känd från internet" med Athena Afshari! Det var så kul och precis som vanligt babblade jag på alldeles för mycket. Först efteråt så brukar jag fundera på om jag sa något helgalet och det gjorde jag säkert haha. Glöm inte att lyssna på P3 nästa fredag kl. 16:00 då podden sänds!

Jag kommer berätta bland annat om min uppväxt, hur jag kom från Bosnien till Sverige, hur jag startade mitt företag och vad jag har för framtidsdrömmar!

Shoppat Balmain! 2015-11-09

Idag har jag fått mina favoriter från Balmain! Jag har fullt upp inför julhandel och nya butiken i Malmö så jag hade inte tid att stå i kö eller gå på event men som tur är fick jag mina Balmain-favoriter ändå. Så glad! Nu har jag en perfekt outfit till butiksöppningen av DM Retro i Emporia i Malmö den 28:e november!