Mot San Francisco! 2015-09-03

Nu är det inte många timmar kvar tills jag och Andreas sitter på flyget mot San Francisco! Vi ska byta i Paris där vi möter upp två vänner som ska följa med oss och sedan flyger vi från Paris direkt till USA. Det ska bli så kul! Jag har precis köpt ett nytt objektiv till min kamera som ska följa med på resan, blir genast sporrad till att ta massa fina bilder då. Och så ska vi givetvis ta en massa bilder på klockorna också! :)

PS. Jag en stor överraskning på gång. Kommer avslöja det i USA!

Reser till USA om 2 dagar! 2015-09-02

Hej mina sunshines! Allt bra med er? Med mig är det bra förutom att jag haft sånt jäkla tryck under högra revbenet de senaste dagarna. Känner mig också lite förkyld på det. Men nu börjar det släppa vilket är rätt skönt. Jag ska dock kontakta min läkare när jag kommer hem från USA och be dem undersöka mig närmare. Jag har ju varit på en magnetröntgen-undersökning där den visade att ingenting var på tok med mig. Men om jag känner en stor obehaglig klump under högra revbenet så måste det ju vara något som inte står rätt till!? 

Nu åker vi till USA om två dagar och jag är så taggad. Har inte ens börjar oroa mig över flygresan vilket är väldigt skönt. Annars brukar jag stressa upp mig och ha ångest flera veckor innan jag ska flyga just för att jag är så otroligt flygrädd. Men den här gången har jag bestämt mig för att det inte ska få påverka mig så mycket.

Innan jag och Andreas går och lägger oss och tittar på Game of the Thrones, som vi börjat titta på tillsammans nu, så måste jag visa er en liten tjuvtitt på bilderna inför lanseringen av DM Watches som kom upp stort över hela våra skyltfönster i butiken på Sveavägen idag! Alla som kör förbi med bil eller går förbi på Sveavägen kommer att se denna kampanj! :)

God natt och stor kram på er alla


Behind the scenes 2015-08-28

Vilken otroligt kul plåtning vi hade i onsdags! Vår modell Johanna sov över här hemma hos oss och Andreas och vi vaknade klockan 04:00 för att ge oss av till Slussen. Därifrån tog vi bussen till hamnen och tog båten ut till Stockholms skärgård. Plåtningen tog halva dagen och jag är så sjukt nöjd med resultatet. Alla var verkligen helt överväldigade över resultatet! Detta team kommer jag jobba ihop fler gånger, för vi hade så kul ihop och alla gjorde verkligen ett toppenjobb.

Efter plåtningen bar det av till butiken där vi hade modellcasting. Över 500 tjejer stod i kön och jag var helt chockad över det enorma intresset. Det var lite svårt att ta in efter att man jobbar stenhårt på plåtning sedan tidig morgon men det var så kul och jag är så tacksam för alla era fina ord. Jag kommer jobba så hårt jag bara kan för att detta ska fortsätta i rätt riktning och jag längtar verkligen tills jag får visa klockorna och kampanjbilderna för er!

Hela kampanjen är hemlig tills release så jag kan inte visa er så mycket än men här kommer lite bilder behind the scenes i alla fall! :)

Just nu på Sveavägen 10... 2015-08-26

Man kan inte se änden av kön på vår modellcasting! Ni är otroliga! Jag är så trött efter dagens plåtning (vi gick upp klockan 04:00 i morse) men ni gör mig så glad så det känns som att jag orkar hur mycket som helst. Kram på er

Cut Sweater 2015-08-21

Nu hittar ni denna otroligt snygga polotröja på www.dmretro.se! Ni hittar den här

Måste säga att det är så otroligt kul att jobba med vår nya modell Johanna i studion. Hon är så underbar och vi har så kul på plåtningarna. För att inte tala om att hon är så sjukt vacker!

Det är bara avundsjuka 2015-08-21

Även om jag har förbjudit skvallerbloggarna att skriva om mig eller att använda mina bilder så spelar det ingen roll för läsarna vill bara läsa om mig så de börjar skriva om mig i kommentarsfältet när det skrivs om andra bloggare, så intressant är jag!?

Ibland får jag frågan om jag bryr mig om avundsjuka kommentarer eller när folk skriver elakt om mig. Vad tror ni? Skulle ni bry er om ni tjänade miljoner, hade världens bästa läsare och kunder som stöttar, världens finaste pojkvän & vänner, har en klockkollektion på gång och kan få precis allt som jag önskar mig? Nej precis.

Folk kommer alltid prata och klaga. Det handlar om att förstå att det handlar om avundsjuka!  Här om dagen läste jag att det var helt tomt i min butik på Sveavägen 10 mitt i Stockholm City. Vi har legat där i ett år och hyran ligger på en miljon kronor per år. Hur tror ni att jag betalar hyran där om butiken är helt tom på folk? Hahahaha. 

Nu ska jag sätta upp en gigantisk affisch med mig själv på som täcker hela skyltfönstrena när klockorna kommer ut. Så att mina haters kan se den varje gång de går förbi och avundas mig ännu mer. Bara för att jag kan. Och ju mer det pratas och snackas desto större blir mitt varumärke som redan nu är internationellt känt! Medier från mina hemtrakter i Bosnien/Kroatien har till och med nu börjat höra av sig till mig och vill göra intervjuer med mig om succén med mina butiker. Så stort har det blivit! Och jag skulle bry mig vad någon säger eller skriver om mig? 

Måste säga att jag älskar mina fans och läsare! Det finns ingen bloggare som åstadkommit det jag gjort och det är till stor del tack vare er. Kramar