Johanna Herrstedt 2015-10-05

Jag älskar denna bilden på mig och vackra Johanna Herrstedt! Det är en av kampanjbilderna för DM Watches. Det var så otroligt kul att jobba med Johanna, och vi har så mycket roligt på gång som ni ska få vara med om inom kort! Ni följer väl henne på instagram och via hennes blogg?

Höstfint i butiken! 2015-10-03

Titta vad fint det är med alla snygga höstjackor i butiken! Kom förbi och säg hej till oss på Sveavägen 10 i Stockholm.

Förhoppningsvis så kommer vi att köra en pop up-butik i Göteborg igen i december månad, det skulle vara så kul att träffa alla fantastiska kunder där under julhandeln! Sist när vi var i Göteborg i maj var det verkligen helt otroligt vad många underbara människor som kom, så en favorit i repris skulle verkligen inte skada. :)

Hemma i Stockholm! 2015-10-03

Nu är jag tillbaka i Stockholm efter att ha varit ett par dagar i Falköping och hälsat på min mamma och familjen där. Trevlig som vanligt men jag har saknat min sköna säng. Vi har precis köpt en ny säng och ett gigantiskt mjukt täcke så jag skulle kunna sova hela dagarna här hemma.

I morgon är jag tillbaka på jobbet och måste börja förbereda ordentligt inför julhandeln som sätter igång på nätet den 15:e oktober. Det är lite ett datum man måste ha koll på som e-handlare när det gäller julhandeln, det är nämligen google som tagit fram att det är då som sökningarna efter julklappar drar igång på riktigt! Så den kommande veckan så ska jag jobba en hel del med inköp. Återkommer med lite olika förslag på nyårsklänningar som ni kan få hjälpa mig att välja bland. Kram

Förbeställ DM Watches 2015-10-02

Nu äntligen så kan ni förbeställa DM Watches! Klicka här för att komma direkt till förbeställningen. Redan nu har många av er förbeställt er favoritklocka och jag är så tacksam och glad, tusen tusen tack till alla som förbeställt.

PS. Glöm inte att tagga #dmwatches när ni lägger upp bilder på er själva på instagram och Facebook. Kram

Caesars Palace Suite 2015-09-29

Älskar denna svit som vi bodde i på Caesars Palace när vi var i Las Vegas! Högst upp i ett av tornen bodde vi, med helt fantastisk utsikt!

I morgon åker jag till Falköping för att hälsa på min familj. Får passa på innan lanseringen av klockorna och julhandeln drar igång! Hoppas att allt är bra med er. Kram

DM WATCHES RELEASE PARTY! 2015-09-27

Hej sunshines! Hoppas att allt är bra med er. Jag jobbar för fullt inför lanseringen så jag har inte haft någon tid till bloggen dessvärre. Detta är så kul men det kräver noggrann planering och massor med arbete för att det ska bli bra, och ni känner mig. Jag vill verkligen försäkra mig om att lanseringen ska bli så som jag vill ha den och så att alla som kommer verkligen ska få en riktigt bra dag och bjudas på så mycket det bara går.

Nu är datumet satt och klockorna kommer släppas i butiken den 24:e oktober! Vi ska ha en stor lanseringsfest som ni kan anmäla er till HÄR! Festen börjar kl. 16:00. Sedan släpps klockorna online den 25:e oktober!

Vi kommer att dra igång en stor modelltävling som kommer pågå till den 31:e december. Vinnaren kommer som sagt att få en resa till Stockholm, en exklusiv plåtning med våra andra modeller och dessutom ett presentkort på 2000 SEK att shoppa för på www.dmretro.se :) 

Hoppas att vi ses den 24:e oktober i Stockholm! Kram på er