Jag är i chocktillstånd! 2015-04-26

Jag kan inte tacka er tillräckligt! Nu ligger DANCE på 14:e plats på iTunes redan på första dagen som förbeställningarna blev öppna. Om någon skulle sagt att min låt skulle ligga över stjärnor som Rihanna och Taylor Swift skulle jag nog be den personen sluta överdriva.. Så jag är i total chock just nu!

Ni kan förbeställa låten HÄÄÄR. Jag vill säga TACK till alla som stöttar mig. Vad skulle jag vara utan er?! 


Förbeställ min debutsingel! 2015-04-25

Nu är DANCE ute på iTunes för förbeställning! Klicka HÄR och förbeställ låten så blir ni de första som får höra den nu den 9:e maj direkt när den släpps.

Dessutom så kommer alla som förbeställer låten att få komma in på butiksinvigningen av DM Retro i Göteborg en timme före alla andra, alltså klockan 12:00!

Sponsorerna till invigningen! 2015-04-24

Nu vill jag stolt presentera sponsorerna till butiksinvigningen av DM Retro i Arkaden i Göteborg den 9:e maj! Över 1 400 personer har anmält sig till invigningen och det är verkligen helt sjukt och något vi aldrig hade kunnat räkna med eller drömma om. Men med världens bästa kunder är allt möjligt!

Här kommer våra grymma samarbetspartners som kommer göra eventet oförglömligt!

MAKE UP STORE

FREEBRA

BETTER YOU

MACATAC

BRILLIANT SMILE

Goodiebags till de 200 första som handlar i butiken! I en av goodiebagsen kommer det ligga en guldbiljett och den som får guldbiljetten kommer att få välja en valfri vara i butiken! :)

Perfekt rakning! 2015-04-24

Jag har blivit stolt ägare av Philips nya rakapparat som har flera olika "skaft" vilket gör att den fungerar för all sorts rakning. Bra utrustning för rakning är ett måste för att vara fräsch! Att man låter det växa skogar lite här och där kan det inte finnas någon som tycker är snyggt, och oavsett om det är på en kille eller tjej så tycker jag att man ska vårda sin kropp och se till att hålla håret på den i skick! :)

Dessutom så är det speciellt viktigt att ha bra rakhyvel eller rakapparat om man har känslig hy som jag. Om jag använder dåliga grejer (speciellt i ansiktet) så får jag omedelbart irriterad röd hud med massor av finnar. Så därför är jag extra försiktig när jag väljer vad jag rakar mig med. Jag brukar försöka att raka mig med rakapparat så ofta jag kan just för det sliter mycket mindre på huden än rakhyvel.

Jag älskar i alla fall denna rakapparat och den kommer definitivt följa med mig vart jag än går!

 

Två dagar kvar! 2015-04-23

Nu är det bara två dagar kvar tills DANCE kommer ut för förhandsbeställning på iTunes! Jag är så otroligt taggad (och jäkligt nervös) men hoppas verkligen att jag får ert stöd och att ni tycker om låten.

Nu är det mesta färdigt inför butiksöppningen i Göteborg den 9:e maj. Ja, redan! Jag har varit så nervös för att inte hinna med allt så jag har stressat ihjäl mig den senaste veckan vilket har resulterat i att det mesta redan är klart haha. Men bättre det än att jag står där dagen innan vi ska ner till Göteborg och inte har något klart.. Under nästa vecka kommer ni se affischerna inför eventet utanför butiken i den lokalen vi ska vara i Arkaden i Göteborg.

Glöm inte att kika förbi så ni vet vart vi ses den 9:e maj. Stor kram på er!