Louis Vuitton PALK 2016-07-13

Jag är nu stolt ägare av Louis Vuittons ryggsäck PALK. Jag köpte den i Nice för ca. 1700 € dvs. ungefär 16 000 kr. I Stockholm är den dyrare så därför var det inte ett svårt val att köpa den i Frankrike. Dessutom så har sådana här exklusiva väskor visat sig vara en otroligt bra investering. Om ett par år kan jag sälja den dyrare än vad jag köpte den för, om jag nu mot all förmodan skulle välja att göra mig av med denna skönhet. 

Denna ryggsäck ska jag använda som min datorväska till jobbet. Jag behöver verkligen en lätt och snygg ryggsäck så jag inte går runt med en axelväska och blir helt sned i kroppen.

Packar upp min Louis Vuitton-box! 2016-07-12

Packar upp min nya ryggsäck från Louis Vuitton! Som ni kanske ser så ser jag lite trött och sliten ut vilket beror på klassiska förkylningen som jag alltid får när vi är utomlands och har AC på. Det slår verkligen aldrig fel.

Visar lite fina bilder på ryggsäcken i morgon. Kram

Galapremiär av Legenden om Tarzan! 2016-07-12

Hej fina ni! Igår var jag och Andreas på galapremiären av den nya filmen "Legenden om Tarzan" med Alexander Skarsgård i huvudrollen. Det måste vara det mest välorganiserade och bästa evenemanget jag varit på någonsin. Petré Event hade gjort ett så fint jobb och alla var verkligen där! Det var säkert tusen personer utanför biografen som väntade på Alexander och hysterin var total!

Man fick glass, godis och dryck och väl inne i biosalongen kunde man på bioduken följa vad som hände ute på röda mattan. Sjukt bra så man hade något att sitta och titta på i väntan på att filmen skulle börja!

Filmen var riktigt bra så den tycker jag definitivt att ni ska gå och se. Nu ska jag åka och hälsa på min mamma i Falköping. Kram på er


Louis Vuitton Backpack 2016-07-10

Åh ni ska få se vilken fantastiskt fin ryggsäck som jag köpte i Nice! Jag tänkte spela in en video till vår Youtube där jag packar upp den. Den bör dyka upp under morgondagen. Nu ska jag iväg på en fika med min fina kollega Stephanie. Kram på mina finaste läsare, love you!